Ultima oră
E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine" E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine"
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho
Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus
PSG, fără Kylian Mbappé şi Ousmane Dembélé la meciul cu Metz, ultimul al sezonului în Ligue 1 PSG, fără Kylian Mbappé şi Ousmane Dembélé la meciul cu Metz, ultimul al sezonului în Ligue 1
Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului

Darius Morris a murit la 33 de ani. Fostul baschetbalist a fost providenţial în ultimul playoff al lui Kobe Bryant

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21582037/1/profimedia-0590451789.jpg

Darius Morris a murit la vârsta de 33 de ani. Deşi a evoluat pentru doar patru sezoane în NBA, Morris a fost o piesă importantă în ultimul playoff al lui Kobe Bryant.

Născut pe 3 ianuarie 1991, în Los Angeles, Morris a fost selectat de Lakers cu al 41-lea pick, în draft-ul din 2011. Cel mai bun moment al carierei a venit în 2013, ultimul playoff în care a evoluat Lakers înainte de retragerea lui Kobe Bryant, care din cauza unei accidentări nu a putut juca.

Morris a fost titular în locul lui Kobe în două din cele patru meciuri din seria cu San Antonio Spurs, reuşind să marcheze 24 de puncte şi să ofere 6 pase decisive în una dintre partide.

La finalul acelui sezon, Lakers a decis să se despartă de Morris, care ulterior a mai evoluat la Philadelphia 76ers, LA Clippers, Memphis Grizzlies şi Brooklyn Nets. După ce a părăsit liga de baschet nord-americană, Morris a mai jucat în China, Rusia şi Franţa. 

Pe 4 mai 2023, Lakers a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care anunţa decesul lui Morris. Cauza nu este încă cunoscută, singura informaţia care a apărut în presa de pe este ocean este că Morris a fost găsit decedat cu două zile înainte de anunţul oficial.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele