Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”
”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB ”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB
”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace ”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace
Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă” Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă”
Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024 Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024
România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară

"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21582151/1/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-20-04-2024-1.jpg

Rapid a pierdut, duminică seară, scor 3-2, cu CFR Cluj.

După fluierul final al partidei, Gigi Corsicanu a intrat în direct la Prima Sport şi a dezbătut mai multe subiecte.

O temă atinsă de Corsicanu a fost cea a scandalului dintre Iacob şi un fan giuleştean. Fundaşul Rapidului a sărit la bătaie cu un suporter, în urmă cu o săptămână. 

Gigi Corsicanu a punctat că fanii Rapidului sunt în continuare foarte supăraţi pe Iacob şi a avut un discurs dur la adresa fotbalistului.

“A fost incidentul cu Iacob. Suporterii noştri sunt foarte, foarte supăraţi. Foarte bine că a făcut poză cu băiatul acela cu care a avut clinciul Iacob.

Să nu creadă Iacob că se trece cu vederea incidentul acesta. Noi nu o să uităm asta şi o să îi fie foarte greu să ne facă să-l respectăm.

Nu spun că o să aibă viaţă grea, dar nu o să mai fie respectat cum era înainte de suporterii Rapidului şi în mod special de galerie.

Nimeni nu a mai făcut chestia asta. Lui Iacob nu-i prea stă bine să facă el chestia asta. Ce legătură are el cu Rapid? E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Tu când întri în Giuleşti, tu trebuie să respecţi. Ai intrat în templul fotbalului românesc, Giuleştiul e templul fotbalului românesc, tu trebuie să respecţi suporterii“, a spus Gigi Corsicanu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele