Ultima oră
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

FCSB Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21572776/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024.jpg

FCSB a încheiat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Florinel Coman a marcat, dar a fost schimbat în minutul 19. Starul celor de la FCSB speră să nu fie ceva grav.

Pentru FCSB urmează un duel extrem de important, care îi poate aduce titlul după 9 ani de „secetă”. Roş-albaştri o întâlnesc pe Farul Constanţa, sâmbătă, de la ora 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 7 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Din cauza accidentării suferite la Sf. Gheorghe, Florinel Coman va lipsi în partida cu trupa lui Hagi. La conferinţa de presă premergătoare meciului cu dobrogenii, Elias Charalambous a anunţat că şeptarul FCSB-ului va reveni pe teren în derby-ul cu Universitatea Craiova, care va avea loc pe 6 mai.

„Niciodată nu poţi să fii sigur cu accidentările, dar cel mai probabil Florinel va fi cu noi la meciul următor. Totuşi, niciodată nu poţi să ştii sigur.”, a spus Elias Charalambous în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Farul Constanţa.

Transferul lui Florinel Coman, prăbuşit?

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că transferul lui Florinel Coman în Qatar ar putea pica. Omul de afaceri susţine că echipa doreşte s pltească clauza de reziliere în rate, iar Gigi Becali nu vrea să audă acest lucru. 

„Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

„Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB (n.r. în preliminarii).

Cum să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa.

 

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt!", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele