Ultima oră
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului 
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului
OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme" OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme"
NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare” NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare”
Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros

Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21595478/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-1.jpg

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl readucă pe Alex Chipciu la FCSB.

Chipciu este dorit de campioana României pentru postul de fundaş dreapta, acolo unde se mai află Nana Antwi, Valentin Creţu şi Alexandru Pantea. Dacă în cazul ultimului, accidentarea suferită în februarie nu îi permite să joace în preliminariile cupelor europene, ceilalţi doi jucători nu au mulţumit prin evoluţiile lor.

Raul Rusescu, naşul lui Alex Chipciu, a declarat că nu e imposibil ca actualul juctor al Universităţii Cluj să se reîntoarcă la formaţia patronată de Gigi Becali.

Experimentatul fotbalist ar fi o soluţie foarte pentru FCSB, datorită polivalenţei sale.

”Nu am informaţii despre o revenire a lui Chipciu la FCSB (n.r. - râde). M-aş bucura să-l văd în tricoul Stelei (nr. FCSB). Cred că ar fi o soluţie foarte bună. Cred că mutarea se poate realiza. Nu ştiu dacă există o discuţie despre o sumă de transfer. Şi dacă ar exista, nu cred că ar fi o sumă foarte mare. Este soluţia ideală pentru Steaua.

Nu ştiu câte şanse sunt să se materializeze transferul. Dacă patronul Stelei (n.r. FCSB) îl doreşte, înseamnă că sunt şanse. Şi asta mă bucură. Este un jucător care poate evolua pe multe posturi şi ar ajuta foarte mult prezenţa lui în vestiar”,
a spus fostul atacant, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele