Ultima oră
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”
”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB ”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB
”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace ”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace

Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21581801/1/profimedia-0850177422.jpg

Marius Şumudică a scos în faţă cea mai mare problemă a Rapidului în acest play-off, după înfrângerea cu CFR Cluj.

CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii. Giuleştenii au primit trei goluri de la formaţia ardeleană şi au ajuns la 19 goluri încasate în cele 8 partide disputate în play-off, până acum.

Marius Şumudică a scos în evidenţă la Fanatik Superliga faptul că mare majoritate a echipelor care câştigă campionatul au avut cea mai bună apărare. Antrenorul a tras un semnal de alarmă în acest sens pentru giuleşteni, care sunt echipa cu cele mai multe goluri primite din play-off. 

„În legătură cu cele 19 pe care le-a încasat Rapidul, să ştii că în majoritatea campionatelor din lume, statistic vorbind, peste 90% cele mai bune apărări iau campionatul. Dacă puneţi clasamentul vedeţi câte goluri primeşte FCSB-ul (n.r. FCSB a primit 6 goluri în play-off). Peste tot în lume cele mai bune apărări câştigă campionatul.”, a evidenţiat Şumudică, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele