Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

A încetat din viaţă arbitrul celebrului meci Tyson – Holyfield, din 1997

Box Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20942832/1/tms.jpg


Arbitrul american de box Mills Lane, care s-a aflat în ring la celebrul meci Mike Tyson – Evander Holyfield, din 1997, a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani, a anunţat Nevada Boxing Hall of Fame.
 
“Nevada Boxing Hal of Fame plânge decesul marelui arbitru Mills Lane”, se arată pe site-ul Nevada Boxing Hall of Fame.
 
Fostul arbitru a murit la Reno. El era căsătorit şi avea doi copii.
 
Lane, fost puşcaş marin şi pugilist, era cunoscut pentru celebrul îndemn rostit înaintea meciurilor: “Let’s get it on!”. Arbitru respectat, el a devenit celebru fiind a treia persoană din ring la meciuul Tyson – Holyfield din 1997, la care Tyson a fost descalificat pentr că a muşcat urechea stângă a adversarului său.
 
Mills Lane a fost arbitru şi la meciul de 89 de secunde din 1995, de la Las Vegas, dintre Tyson şi Peter McNeeley, la care acesta din urmă a fost descalificat pentru că managerul său a sărit în ring.
 
Licenţiat în drept, Mills Lane a fost şi procuror şi judecător. Palatul justiţiei din Reno îi poartă numele.
 
Lane a fost şi protagonistul unui reality show, “Judge Mills Lane”, emisiune care a avut patru sezoane, încheindu-se în 2001.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele