Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Abia a fost adus, dar deja îşi face bagajele! Decizia radicală luată de un club angrenat în lupta pentru play-off

Sepsi OSK Publicat de Tudor Moisa pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21492774/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-4-02-2024-3.jpg

Adus în urmă cu trei luni la Sfântu Gheroghe, Bernd Storck pare că nu mai are multe şanse să demonstreze de ce este capabil.

După ultimele rezultate, Sepsi tremură serios pentru prezenţa în play-off. Cele trei înfrângeri consecutive i-au "retrogradat" pe covăsneni până pe poziţia a şaptea, iar conducerea pare că şi-a pierdut răbdarea cu tehnicianul adus, pe 1 decembrie 2023, în locul lui Liviu Ciobotariu.

Conform iamsport.ro, în acest moment există divergenţe între Storck şi jucători. Antrenorul a impus la Sepsi nişte reguli dure în privinţa discipliniei, iar situaţia nu le-a fost pe plac fotbaliştilor.

Această situaţia, coroborată cu ultimele rezultate, i-ar fi făcut pe oficiali să renunţe la angajamentul verbal pe care îl aveau cu Storck. Concret, tehnicianul avea postul asigurat şi în sezonul viitor, dar cu o condiţie: să ducă echipa în play-off.

Acum, după ultimele evenimente, se pare că nici calificare în primele şase formaţii din Superligă nu îi va asigura continuitate antrenorului şi indiferent de deznodământul actualei stagiuni, Storck va pleca în vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele