Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Adi Popa şi-a setat obiectivele cu ocazia revenirii la CSA Steaua. ”Nu mă gândesc atât de departe momentan”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21527607/1/csa-steaua-cs-tunari-liga-2-casa-pariurilor-16-03-2024.jpg

CSA Steaua – CS Tunari s-a terminat 2-1 pentru echipa din Ghencea, care nu va reuşi să promoveze nici în acest sezon. 

Recent, Adi Popa s-a întors la CSA Steaua. Experimentatul fotbalist a anunţat că nu ştie cât va mai juca şi a punctat că ar putea rămâne în cadrul clubului după retragere.

 

”Eu mi-am dorit şi în vară să rămân, dar aşa a fost situaţia să ajung la Chiajna. Nu avea cum să nu îmi fie dor chiar dacă am plecat de mai puţin de un an. E cel mai bun gazon şi cel mai frumos stadion.

Nu mă gândeam că după aşa o carieră o să ajung într-o asemenea situaţie. Să fiu trimis să mă antrenez singur degeaba, să nu-mi fie respectat contractul şi multe alte chestii. Eu nu am vrut să mă duc la comisii pentru că le făceam rău. Ar fi avut interzis la transferuri timp de două perioade. Am mers cu cele mai bune intenţii acolo, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi a fost o situaţie foarte neplăcută şi neprofesionist. Iar ratarea obiectivului nu este decât o consecinţă a acestui lucru.

(n.r. dacă ar vrea să rămână în club după retragere) Nu mă gândesc atât de departe momentan. Da, normal că iau în calcul. Nu văd rostul discuţiei atâta vreme cât sunt jucător. Voi vedea pe urmă ce se va întâmpla”
, a spus Popa, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele