Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Adio, dar rămân cu tine! Ce se întâmplă cu demiterea lui Thomas Tuchel

Bayern Munchen Publicat de Tudor Moisa pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21499607/1/profimedia-0768759705.jpg

După multe zile de speculaţii, Thomas Tuchel a anunţat că va pleca de la Bayern.

Totuşi, tehnicianul va face asta abia la sfârşitul sezonului, iar o nouă modă pare că începe să aibă loc în fotbalul mondial. Bayern are în acest moment trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile, iar în vreme ce calificarea în sferturile Champions League este încă posibilă, titlul pare ca şi pierdut în Bundesliga.

"Am căzut de comun acord că vom încheia colaborarea la finalul sezonului. Până atunci, desigur, voi face tot ce-mi stă în putinţă împreună cu cei din staff-ul meu tehnic pentru a ne asigura că se va obţine cât de mult succes se poate", a spus Thomas Tuchel.

Xavi, un alt exemplu

Xavi este un alt antrenor care a anunţat că va pleca de la echipă, dar că rămâne până în vară. Tehnicianul Barcelonei a făcut acest anunţ după ce catalanii au pierdut, scor 5-3, cu Villareal, pe 27 ianuarie.

"Am luat decizia în urmă cu câteva zile. Cred că e momentul oportun. Ca suporter al clubului, asta simt. Am gândit ca un suporter! Cred că e o decizie de bun-simţ. Am pus clubul deasupra mea. Sper ca asta să detensioneze situaţia. Eu mă simt responsabil pentru tot. Am făcut o treabă bună până acum, dar se termină la 30 iunie. 

Îi mulţumesc domnului preşedinte pentru încrederea acordată. Este cel mai bun, trebuie să îi acordăm încredere. Ne-am întâlnit, am avut o discuţie firească. E timpul pentru o schimbare!

M-am gândit la toţi cei din club. Nimeni nu merită să fie în situaţia asta. M-am gândit la soţia mea, la fratele meu, la staff. Nu vreau să fiu o problemă pentru Barcelona. E ultimul lucru pe care mi l-aş dori! Soluţia este să mă opresc" , a declarat Xavi după meciul cu Villareal.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele