Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Adrian Mititelu crede că şi-a luat om de naţională! "Am vrut să dau şi bani pe el"

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21494831/1/dragu.jpg

Andrei Dragu a ajuns la FCU Craiova, de la FC Botoşani, în finalul perioadei de mercato.

Acum, Adrian Mititelu a dezvăluit detaliile transferurile. Finanţatorul oltenilor a spus că Dragu a venit pe gratis, dar că Botoşani păstrează un procent de 25% dintr-un viitor transfer.

De asemenea, există şi o condiţie: în cazul unui viitor transfer, suma pe care ar urma să o primească FC Botoşani nu trebuie să fie mai mică de 100.000 de euro.

Dragu are 24 de ani, evoluează în banda stângă a apărării, iar Mititelu crede că a dat lovitura cu jucătorul cotat la 350.000 de euro pe Transfermarkt.

”Am dat lovitura cu Dragu! Am luat fotbalist de echipă naţională. Într-un an va fi la echipa naţională! De mult voiam să-l iau, am vrut să dau şi bani pe el.

Doar că n-aveam acum bani să dau pentru că n-am vândut nimic! Şi mi s-a ivit această oportunitate să-l iau fără să plătesc bani! Am primit un cadou. Botoşani are 100.000 de euro la un viitor transfer. 25%, dar nu mai puţin de 100.000 de euro.

Sunt foarte bucuros că am luat un jucător ca Dragu, e un jucător de valoare.  Are şi vârstă bună, e şi oltean. Joacă şi fundaş stânga, şi winger, are viteză, are tot”, a declarat Adrian Mititelu, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri