Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Al treilea jucător de care UTA Arad se desparte în această iarnă

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21434072/1/lei.jpg

UTA Arad continuă curăţenia în lot. Mircea Rednic a renunţat la serviciile lui Kyvon Leidsman.

  • Atacantul olandez nu a marcat niciun gol în tricoul arădenilor.

El a semnat în vară un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, dar socotelile s-au terminat prematur.

Jucătorul s-a născut în 3 septembrie 1998, la Amsterdam, unde a început fotbalul la AFC Youth. A trecut apoi pe la academiile Heerenveen, Graafschap şi Almere City.

Pentru seniori a îmbrăcat tricoul celor de la TOP Oss. În sezonul trecut a jucat 26 de meciuri în campionat şi a înscris 4 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele