Ultima oră
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplu nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplu nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”

Alex Chipciu a reacţionat după ce Dan Nistor a spus că s-au bătut în vestiar

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21488391/1/csa-steaua-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-28-09-2023.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

 Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

La flash-interviu, Dan Nistor a oferit o declaraţie incredibilă. După ce a spus că echipa sa nu a existat în prima repriză, acesta a transmis că s-a luat la bătaie cu Alexandru Chipciu în vestiar, la pauza meciului.

Întrebat despre acest subiect, Alex Chipciu a declarat că a fost doar o glumă făcută de Dan Nistor.

”A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?” a spus Chipciu, conform GSP.

”S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu.

Ne iubim foarte mult şi am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren şi am obţinut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim şi la play-off. Au fost ani frumoşi aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe şi să câştige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă şi am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aştept să mai marcheze şi alţi jucători. Ştiu că pretenţiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulţi jucători şi nu sunt pregătiţi” a spus Nistor, după partida de la Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele