Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Andrei Raţiu i-a impresionat pe jurnaliştii de la Marca: ”A reuşit să-l ţină în frâu pe Vinicius!”

Stranieri Publicat pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21373793/1/profimedia-0820092403.jpg

Andrei Raţiu şi-a făcut debutul în La Liga cu o prestaţie solidă pentru Rayo Vallecano în remiza albă din derby-ul local cu Real Madrid. Internaţionalul român a fost integralist şi s-a remarcat prin felul în care s-a descurcat în duelurile 1 vs. 1 cu Vinicius, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei, chiar dacă starul brazilian nu traversează cea mai bună formă a sa.

Andrei Raţiu, lăudat de Marca

Evoluţia lui Raţiu a fost lăudată inclusiv de către celebra publicaţie spaniolă Marca, care a spus despre fundaşul dreapta că s-a descurcat remarcabil în faţa lui Vinicius, pe care ”a reuşit să îl ţină în frâu”.

”Să-ţi faci debutul în Primera şi să vezi chipuri ca al lui Vinicus este o provocare uriaşă . Dar Raţiu s-a descurcat. Remarcabil. Fundaşul român a avut una dintre acele seri pe care o păstrezi pentru totdeauna în memorie.

A reuşit să-l ţină în frâu pe brazilian, iar imaginea a fost sprintul pe care l-a câştigat în faţa brazilianului la jumătatea reprizei secunde. Raţiu a fost cel mai rapid jucător din liga secundă, la Huesca, sezonul trecut, şi pe Bernabéu şi-a arătat întregul potenţial”, a notat Marca cu privire la Andrei Raţiu.

De asemenea, jurnaliştii spanioli au precizat că ”duelul a fost frenetic pe tot parcursul jocului şi Rayo a rezistat atacurilor în valuri ale lui Vinicus, care a încercat totul, dar nu l-a putut depăşi. Meciul s-a încheiat la egalitate 0-0, iar marcajul lui Raţiu la vedeta formaţiei blanco a fost esenţial”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele