Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Antonio Sefer e pe val! A marcat golul începutului de an în campionatul Israelului

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21448959/1/sefer.jpg

Antonio Sefer (23 de ani) e pe val! A marcat în al doilea meci la rând pentru Hapoel Beer Sheva, care s-a impus cu 2-0, pe terenul celor de la Hapoel Hadera, în etapa cu numărul 14 a primei ligi din Israel.

Sefer a deschis scorul cu o execuţie de generic fără preluare. Fostul rapidist a reluat de la aproximativ 30 de metri şi nu a lăsat peranţe pentru portar.

 

 

 

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Rapidului, Sefer s-a transferat chiar la începutul lunii iunie în prima ligă israeliană. 141 de meciuri a adunat mijlocaşul în tricoul alb-vişiniu, reuşind 19 goluri şi 17 pase decisive.

Sefer a dezvăluit că Adrian Mutu (n.r. pe atunci antrenor la Rapid) i-a recomandat să accepte oferta din Israel, chiar dacă patronul Dan Şucu voia să rămână.

"Sunt în discuţii de două săptămâni cu ei, ţin să le mulţumesc domnului Dan Şucu, domnului Victor Angelescu şi lui Nico pentru că m-au înţeles că aş vrea să plec şi sper că nu sunt supăraţi pe mine. Domnul Şucu voia să rămân. Ţin să le mulţumesc şi antrenorilor cu care am lucrat, lui Mister Mutu, staff-ului, lui Miţă Iosif şi Daniel Pancu.

Eu am vorbit cu dânsul (n.r. Adi Mutu) şi mi-a explicat că cerinţele vor fi mult mai mari la anul şi va trebui să fac pasul în străinătate sau la altă echipă bună ca să am mai multe meciuri jucate. Mi-a vorbit foarte frumos, am înţeles lucrul acesta şi m-a ajutat foarte mult chiar şi el să plec de la Rapid"
, a explicat Sefer, pentru Sport.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri