Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

”Asta e lipsă de respect”. Mircea Rednic şi-a criticat dur jucătorii!

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21430316/1/acsm-politehnica-iasi-afc-uta-arad-superliga-superbet-08-12-2023.jpg

Partida UTA - Universitatea Craiova, din runda 21 a Superligii, va avea loc miercuri, de la 17:30 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Fazele importante ale partidei se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

 

Din cauza restanţelor salariale, jucătorii arădeni nu s-au antrenat cu două zile înainte de meci, lucru care l-a enervat foarte tare pe antrenorul Mircea Rednic.

”Sincer să fiu, sunt dezamăgit. Le-am şi zis, ok au tras un semnal de alarmă. Din partea conducerii clubului a venit Botiş şi le-a confirmat că-şi vor lua banii până la meci. Am vorbit şi eu cu domnul Meszar şi mi-a spus la fel, că până la meci îşi vor lua banii.

Asta e lipsă de respect faţă de club, faţă de antrenor şi eu le-am zis că o să vină vremea să-şi dorească să se antreneze şi nu o s-o poată face. Noi nu avem probleme, e prima oară când a fost această întârziere.

E şi justificată, nu uitaţi că în această perioadă în care nu am jucat deloc la Arad au fost cheltuieli mari, încasări puţine şi lucrul acesta s-a simţit. Am încercat să le explic şi e clar că nu am fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat ieri”
, a spus Rednic, înainte de meciul cu oltenii.

UTA vine după egalul din runda precedentă, scor 0-0, cu Farul şi se află pe poziţia 14 în Superliga. Echipa antrenată de Mircea Rednic a obţinut doar o victorie în ultimele cinci meciuri, dar au trei egaluri.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova traversează o perioadă mai salbă, având în ultimele două etape o înfrângere şi un egal. Oltenii se află pe locul 3 în campionat şi vin după egalul din runda trecută, scor 2-2, cu Poli Iaşi.

În partida din turul acestui sezon regulat Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele