Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Atletul ugandez Victor Kiplangat a câştigat proba de maraton la CM de la Budapesta

Atletism Publicat pe 27 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21296728/1/uganda.jpg

Atletul ugandez Victor Kiplangat s-a impus, duminică, în proba masculină de maraton la Campionatele Mondiale de atletism de la Budapesta.

La zece ani de la victoria compatriotului său Stephen Kiprotich, Kiplangat, câştigător al maratonului de la Jocurile Commonwealth-ului de anul trecut, s-a impus cu timpul de 2:08:53, după, cu cinci kilometri înainte de final, s-a distanţat pe etiopianul Leul Gebresilase, care a luat în cele din urmă bronzul (2:09:19).

Israelianul Maru Teferi, vicecampion european, l-a depăşit pe Gebresilase în ultimii metri şi a cucerit argintul în 2 ore, 9 minute şi 12 secunde.

Românul Nicolae Soare s-a clasat pe locul 56.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele