Ultima oră
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
CE de Canotaj pentru juniori: Sportivii români au obţinut şapte medalii de aur
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur al lui Diego Maradona a fost amânată
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului 
Simone Tempestini, victorie şi în Raliul Maramureşului
OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme" OFICIAL | Mihai Butean a semnat şi va evolua în Europa League! "Clubul nostru îl urmărea de multă vreme"
NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare” NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare”
Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros Nu se poate aşa ceva! Câte puncte a câştigat Potapova împotriva lui Swiatek la Roland Garros

”Au plecat la vestiar ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”. George Galamaz, nemilos cu cei de la Voluntari | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21590315/2/george-galamaz.png

FC Voluntari a retrogradat după aproape un deceniu! Eşecul cu Universitatea Cluj a fost decisiv formaţiei ce era salvată înainte de ultima etapă.

Universitatea Cluj a marcat la Voluntari dintr-un penalty transformat de Dan Nistor, în minutul 18.

Fostul manager al celor de la Voluntari, George Galamaz (43 de ani) a criticat dur la Fotbal Show atitudinea fotbaliştilor ilfoveni, cu două excepţii: slovacul Adam Nemec şi moldoveanul Igor Armaş.

 

”Aveau două rezultate din trei. Cei de la Craiova deja cu un picior în groapă, dar cei de la Voluntari chiar nu pot să îmi explic.

Din punctul meu de vedere jucătorii sunt cei mai vinovaţi. Să nu uităm că au fost trei rânduri de antrenori. Am lucrat acolo, chiar îmi pare rău, dar nu e normal.

Jucătorii erau foarte bine plătiţi, iar salariaţii erau lăsaţi în urmă să aibă jucătorii. Ce e cel mai trist e că singurii jucători care plângeau pe teren erau Nemec, un jucător de bani mulţi şi Armaş, iarăşi un fotbalist realizat.

Ceilalţi au plecat la vestiar ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”
, a spus fostul fotbalist la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele