Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Autocarul naţionalei de tineret a fost implicat într-un accident rutier! Ce au declarat Pancu şi Stoichiţă

România U21 Publicat de Tudor Moisa pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21314237/1/alexi-pitu.jpg

Naţionala U21 a României a suferit un accident rutier în Albania, în drumul spre aeroportul din Tirana, după partida pierdută cu 3-2.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, conform Fanatik.

Mihai Stoichiţă şi Daniel Pancu au oferit detaliile nefericitului eveniment.

"Din fericire, absolut nimeni nu este rănit. Acum sunt informat de către ei. Toată lumea este bine. Erau în drum spre aeroport. Ştiţi, că meciul a fost la Elbasan, la o oră jumătate de Tirana. 

Erau în drum spre aeroport pe autostradă. Erau în autocar. Sunt mai multe maşini implicate. Nu ştiu să dau amănunte. Dar, mă bucur că toată lumea este bine." a declarat Mihai Stoichiţă.

"Două maşini s-au ciocnit în spatele nostru şi a fost o frână bruscă. A fost o frână puternică şi atât. Nu a păţit nimeni nimic. Nu aveam viteză, practic eram la semafor. Toţi suntem bine." a spus Daniel Pancu.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele