Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Autorităţile locale, ajutor financiar considerabil la un club din Superliga. Antrenorul are însă o situaţie dificilă. ”Vor să îl dea afară”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21501557/1/liga-1.jpg

Poli Iaşi a primit o finanţare considerabilă de la bugetul local. Vivi Răchită anunţă că gruparea moldavă a încasat suma de 2 milioane de euro!

Fostul fundaş vine însă cu veşti rele pentru principalul Leo Grozavu, care nu mai este dorit de o parte a suporterilor.

Cei de la Iaşi ocupă locul 14 (n.r. antepenultimul), cu 27 de puncte marcate, în 26 de partide.

”La Iaşi am aflat de exemplu că săptămâna trecută s-au virat către club banii pe Legea 350 de fonduri nerambursabile de la Primăria Iaşi: 2 milioane de euro. Deci este o infuzie de capital extraordinară.

Ştiu că acolo sunt probleme şi cu Leo. O parte din suporteri nu îl mai doresc pe Grozavu. Vor să îl dea afară. Şi acolo sunt probleme de acest gen. Ştii cum sunt fanii când pierde echipa câteva meciuri…”, a dezvăluit Răchită, pentru Fanatik.

Urmează un meci foarte greu pentru Poli Iaşi

Sâmbătă, de la 20:00, Poli Iaşi întâlneşte Rapid. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Echipa lui Berogdi continuă să impresioneze în 2024, reuşind să câştige toate cele cinci partide disputate până acum. După 26 de etape, Rapid se clasează pe poziţia secundă, cu 48 de puncte, la 7 de liderul FCSB.

De cealaltă parte, Poli Iaşi a ieşit din calculele pentru play-off, după înfrângerea cu Petrolul, din runda precedentă. Trupa lui Leo Grozavu se află abia pe locul 14, cu 27 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele