Ultima oră
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali

Barcelona vrea să scape de trei jucători! Fotbaliştii vor pleca la vară

Barcelona Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21473403/1/camp-nou.jpg

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, catalanii nu au reuşit să facă mai multe transferuri importante în ultima perioadă.

Pentru a reduce din datorii şi a face loc în cadrul lotului noilor jucători ce urmează să fie aduşi în perioada de mercato din vară, Barcelona va vinde nu mai puţin de trei jucători la finalul acestui sezon.

Oriol Romeu, Andreas Christensen şi Raphinha vor pleca de pe "Camp Nou"

Potrivit jurnaliştilor spanioli de la Fichajes, oficialii Barcelonei şi Xavi ar fi dispuşi să îi vândă la finalul sezonului pe Raphinha (26 de ani), Andreas Christensen (27 de ani) şi Oriol Romeu (32 de ani) cu scopul de a strânge bani pentru noi transferuri şi pentru a mai reduce din datoriile pe care clubul le are.

Raphinha a fost transferat de catalani în vara anului 2022 de la Leeds United contra sumei de 58 de milioane de euro. Brazilianul a evoluat constant în primul 11 şi a bifat 70 de partide în două sezoane.

Andreas Christensen nu a reuşit să se impună ca titular şi a adunat 56 de partide pentru Barcelona. Fundaşul danez fost adus liber de contract în vara lui 2022 de la Chelsea.

Oriol Romeu a fost adus de la Girona la începutul sezonului pentru 3,5 milioane de euro. Mijlocaşul a îmbrăcat tricoul formaţiei "blaugrana" în 21 de partide şi a reuşit o pasă decisivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele