Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Bogdan Andone a fost instalat antrenor la Botoşani, dar nu a fost prima variantă a patronului. ”L-am sunat”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21446532/1/profimedia-0796259226.jpg

FC Botoşani are antrenor! Valeriu Iftime l-a convins pe Bogdan Andone (48 de ani) să preia formaţia moldavă, care ocupă ultimul loc în Superliga.

Tehnicianul era liber de contract, după ce la finalul lunii august s-a despărţit de ciprioţii de la Apollon Limassol.

Finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit că nu Andone a fost prima variantă, ci Liviu Ciobotariu, antrenor despărţit recent de Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

”Ciobotariu a fost prima variantă pentru că îl ştiam şi l-am sunat chiar de când a plecat Dan Alexa şi mă gândeam că dacă îl bat, îl dau afară şi vine la mine. Bineînţeles că m-a ucis, m-a bătut.

I-am dat o şansă echipei cu Andrei Patache şi Ciobanu când căutam un antrenor care să se potrivească. Printr-un dialog cu Bogdan am dedus chestia asta şi-mi plac ideile lui. De două zile ne mănâncă pur şi simplu, să facem lot. E foarte profesionist şi mă bucură asta”, a dezvăluit Iftime, pentru Digi Sport.

  • FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari, SSU Poli şi Apollon Limassol sunt echipele pe care le-a pregătit Andone în carieră.
  • FC Botoşani a acumulat 12 puncte în primele 21 de etape din campionat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele