Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Bomba momentului în fotbalul românesc! Ion Ţiriac anunţă că investeşte în Dinamo: ”Mâine le dau banii!”

Dinamo Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21522982/1/tiriac.jpg

Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului. Echipa din Ştefan cel Mare riscă să ajungă din nou în Liga 2, după ce anul trecut a reuşit promovarea. 

Totuşi, în ultimele etape, Dinamo a mai adunat puncte şi are şanse să se salveze de la retrogradare, dacă va obţine rezultate similiare şi în play-out. Discuţia aducerii unui investitor la Dinamo este lungă, mai ales că echipa o duce foarte rau financiar de ani de zile. 

Recent, Mircea Lucescu a oferit veşti importante pentru echipă. Legendarul antrenor român susţine că a discutat cu Ion Ţiriac, iar omul de afaceri ar dori să se implice la Dinamo. Lucescu a dezvăluit şi în ce condiţii ar vrea să investească al doilea cel mai bogat român la clubul bucureştean. 

Totuşi, nimic nu s-a concretizat, iar recent, Ion Ţiriac a vorbit despre o posibilă implicare a lui la Dinamo. Omul de afaceri susţine că nu se pune problema în acest moment, dar a precizat că ar pompa bani în Ştfefan cel Mare, dacă echipa ar avea un plan pentru pentru Centrul de Copii şi Juniori.

”Mâine le dau banii!”

”Nu sunt domnul Şucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal şi dacă aş avea în spate un om care a fost acolo ca Hagi, ca Lucescu, ca ăştia, da...

Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultraşii de-o parte, chibiţii de altă parte, pasionaţii de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal.

Dacă Dinamo îmi face o şcoală de copii, cu o mie de copii la şcoală şi-mi arată unde se antrenează, mâine le dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!”, a spus Ion Ţiriac, pentru GSP.ro.

Ce spunea Mircea Lucescu

”Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!

Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a conducerii, ca să treacă peste momentele astea.

Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita”, a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele