Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Borussia Dortmund s-a impus la Bremen şi se apropie de podium

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21518860/1/dor-wer.jpg

Borussia Dortmund a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea Werder Bremen, în etapa a 25-a din Bundesliga.

Golurile Borussiei au fost marcate în prima repriză, de Donyell Malen (min. 21) şi Jadon Sancho (min. 38). În minutul 45+1 Marcel Sabitzer a primit cartonaşul roşu după un fault asupra lui Mitchell Weiser şi oaspeţii au jucat în zece partea secundă.

Werder nu a profitat pe deplin de acest avantaj. Alb-verzii au înscris o singură dată, în minutul 70, prin Justin Njinman şi Dortmund s-a impus cu 2-1.

În clasament Borussia are 47 de puncte şi ocupă locul 4.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele