Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

BREAKING NEWS | CFR are antrenor! A semnat pe 3 ani!

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21558880/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-2.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, scor 1-0, cu CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii.

Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

Cei de la FCSB vor avea mult de furcă cu ardelenii sezonul viitor. Jurnalistul Horiva Ivanovici a dezvăluit la Fanatik Superliga că Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj.

”Bursucul” s-a înţeles cu patronul Nelu Varga pentru un contract pe 3 ani şi va prelua echipa după terminarea acestui sezon.

Are nevoie de o perioadă de linişte

Dan Petrescu a ajuns, sâmbătă, în România şi vorbit despre zvonurile apărute în presă. Antrenorul a punctat că nu este robot să preia instant o formaţie, dar a precizat că dacă va ajunge în Gruia, atunci s-ar simţi ca acasă.

"E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

n.r. - Lumea tinde să creadă că vă duceţi la CFR) Vă daţi seama, acolo au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se speculeze aşa.

(n.r. - Vă e dor de CFR Cluj?) Ce întrebare e asta? Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă", a spus Dan Petrescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele