Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

BREAKING NEWS ǀ Clubul din Superligă forţează aducerea lui Gabriel Tamaş! Decizia îi aparţine jucătorului

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20973521/1/petr.jpg

Gabriel Tamaş îşi poate continua cariera în Superligă, chiar dacă are 39 de ani. Fundaşul central are şanse foarte mari să ajungă la CS Mioveni, care îşi doreşte să îşi întărească lotul pentru a scăpa de retrogradare, potrivit site-ului ProSport.

Mingea este în terenul lui Tamaş

Conducerea grupării argeşene forţează aducerea lui Tamaş, care nu s-a înţeles în cele din urmă cu FC ”U” Craiova. Astfel, totul depinde de hotărârea pe care o va lua experimentatul stoper, în condiţiile în care se va confrunta din nou cu probleme financiare după experienţa încheiată cu un scandal monstruos de la Petrolul.

Gabriel Tamaş va întâlni, în caz că va fi de acord cu oferta de la CS Mioveni, şi o situaţie din punct de vedere sportiv dezastruoasă. Trupa argeşeană nu doar că ocupă ultimul loc în ierarhia Superligii, ci se află la o distanţă de 10 puncte de UTA, penultima clasată tot pe un loc retrogradabil (9 puncte are Mioveni, 19 UTA).

Sursa citată susţine că o altă mişcare pe care încearcă să o facă ”lanterna roşie” este convingerea fostului antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, să preia frâiele echipei. Înţelegerea este, în acest moment, aproape să se concretizeze.

Două goluri şi o pasă de gol în 14 meciuri (13 în Superligă şi unul în Cupa României, unde a pasat decisiv) a reuşit Gabriel Tamaş pentru Petrolul Ploieşti în actualul sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele