Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

BREAKING NEWS ǀ Cristian Tănase riscă să facă închisoare! ”Dodel” s-a ales cu dosar penal dintr-un motiv incredibil

Superliga Publicat pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21443081/1/steaua-bucuresti-ajax-amsterdam-2-0-liga-europa-21-02-2013.jpg

Cristian Tănase (36 de ani) riscă să facă închisoare, după ce poliţiştii piteşteni l-au prins drogat la volan miercuri seara.

Triplu campion al României cu FCSB şi fost internaţional român cu 41 de selecţii în prima reprezentativă, Cristi Tănase s-a ales cu un dosar penal întocmit de oamenii Legii.

Cristian Tănase a comis-o din nou

”Cristian Tănase a fost depistat în această seară, drogat în trafic, de către poliţiştii biroului rutier Piteşti. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea oraşului, spre comuna Bradu”, informează site-ul Ştirile Pro TV.

”Dodel” a rămas, în acelaşi timp, cu permisul de conducere suspendat.

”Cum poliţiştilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât şi modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, fireşte, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieşit pozitiv la o substanţă stupefiantă, aşa că poliţiştii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susţin sursele din cadrul Poliţiei.

Cristian Tănase şi-a mai pierdut o dată permisul de conducere. În iunie 2010 a fost prins beat la volan.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele