Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

BREAKING NEWS! Liviu Ciobotariu rămâne în Superligă! UPDATE: Antrenorul neagă mutarea

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21441635/1/ciobo.jpg

UPDATE: După informaţia apărută în GSP, Liviu Ciobotariu a negat că ar fi semnat cu FC Botoşani!

”Îi mulţumesc frumos domnului Iftime pentru că s-a gândit la mine şi că mă apreciază. Am vorbit cu dânsul acum câteva zile, atunci când m-a căutat, însă i-am spus că sunt foarte aproape să semnez în Golf şi aşa voi face. Negocierile mele cu echipa respectivă sunt foarte avansate”, a spus Liviu Ciobotariu, pentru ProSport.

Ştirea iniţială

Mutare spectaculoasă în Superligă! Rămas liber de contract după despărţirea de Sepsi, Liviu Ciobotariu va continua să antreneze în România.

Conform GSP, antrenorul a semnat cu FC Botoşani şi urmează să fie anunţat în cursul zilei de astăzi sau de mâine. Aceasta va fi a doua experienţă pe care tehnicianul o va avea la formaţia botoşăneană.

După ce a plecat de la echipa covăsneană, Ciobotariu a fost în discuţii cu o formaţie din Arabia Saudită, dar negocierile au picat, astfel că a decis să meargă la ultima clasată din Superligă.

În urmă cu două zile, Valeriu Iftime a dezvăluit că este aproape să semneze cu un antrenor.

”Caut acum şi sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l şi anunţăm. După care o să mai fac nişte transferuri de fotbalişti şi vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua. Să fiţi convinşi că avem încă foarte multe lucruri de spus! 

Adică avem speranţă, avem argumente şi avem toate instrumentele necesare pentru a lupta şi pentru a face fotbal la Botoşani! Nu doar aşa, ca să respectăm competiţia, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoşani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat! 

Vă garantez că, împreună cu asociaţii mei, caut cele mai bune soluţii şi sper din toată inima că le voi şi găsi! Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm şi sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie!”, scria finanţatorul moldovenilor pe Facebook, pe 25 decembrie.

În vârstă de 52 de ani, Liviu Ciobotariu şi-a început cariera de antrenor în 2006, la FC Naţional, acolo unde a îndeplinit funcţia de intermiar. În România, tehnicianul a mai fost la cârma echipelor Dunărea Galaţi, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSMS Iaşi, ASA Târgu Mureş, Hermannstadt, Voluntari şi Sepsi. 

La Botoşani, Liviu Ciobotariu a mai fost în perioada 2018-2019.

Pe lângă experienţele avute în ţară, acesta le-a mai antrenat pe Al-Faisaly şi Al-Tai, în Arabia Saudită şi a fost şi la cârma naţionalei Libanului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele