Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Carlo Ancelotti nu s-a ferit de cuvinte după ce a trăit periculos meciul cu Leipzig: ”Un meci slab ne duce la eliminare!”

Champions League Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21515997/1/profimedia-0828989544.jpg

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate cu formaţia germană RB Leipzig, scor 1-1, şi merge mai departe în competiţie.

La Madrid, Real venea cu avantajul de 1-0 din tur, dar meciul a fost disputat, cu un final pe muchie de cuţit. Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 65, dar oaspeţii au reuşit să egaleze după numai trei minute, prin Willi Orban. Dani Olmo a lovit bara în minutul 90+2, însă meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, şi madrilenii merg în sferturi cu 2-1 scor cumulat.

La finalul meciului, Carlo Ancelotti a oferit mai multe declaraţii. El şi-a asumat jocul slab al echipei sale. 

”Un meci slab ne duce eliminare!”

”Partida a fost slabă, am jucat foarte prost, cu intensitate scăzută, cu teamă. Aspectul psihologic şi-a pus amprenta asupra jocului făcut de noi. Am jucat împotriva unui adversar cu calitate, care nu a avut nimic de pierdut, iar noi am fost înfrânaţi de la început la final. Am suferit, dar era important să ajungem în sferturi şi am reuşit.

Ideea a fost să punem mai multă presiune, cu mijlocaşi mai energici, dar am jucat foarte lent, nu am făcut pressing, cu pase lente, nu am verticalizat, am pasat în lateral. Nu a fost o seară bună şi evident este vina mea.

Este important că ne-am calificat în sferturi, dar este clar că trebuie să ne îmbunătăţim jocul, dar, uneori, acest lucru se poate întâmpla în Champions League, ni s-a întâmplat şi cu Chelsea. Se poate întâmpla ca un meci slab să ducă la eliminare.

Aspectul mental a fost important. Când ai un avantaj mic, nu poţi să te avânţi. A fost exact opusul la cei de la Leipzig, care au încercat orice. Trebuie să analizăm foarte bine. Avem un avantaj de şapte puncte în campionat şi ne-am calificat în sferturile de finală”, a spus Carlo Ancelotti, conform Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri