Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ce a putut să scrie presa din Finlanda după ce Farul a fost eliminată din Conference League: ”Am ajuns din nou în faza grupelor!”

Farul Constanta Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21301266/1/hjk-helsinki-farul-constanta-uefa-europa-conference-league-31-08-2023-1.jpg

Echipa Farul Constanţa a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul cu HJK Helsinki din manşa secundă a play-off-ului Conference League, şi a fost eliminată din cupele europene.

La Helsinki, gazdele au început marcând în minutul 5, prin Bojan Radulovic, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru ofsaid. Acelaşi Bojan Radulovic a deschis însă scorul în minutul 20, profitând de o defensivă constănţeană fără reacţie. 

În minutul 39 Farul a ratat în două faze consecutive prin Louis Munteanu şi Budescu, dar cei care au marcat au fost finlandezii, prin Radulovic, care a reuşit dubla în minutul 70 şi a dus scorul la 2-0. Acesta a fost şi scorul final, iar constănţenii părăsesc cupele europene, cu 2-3 scor cumulat în cele două manşe ale play-off-ului din Conference League.

Imediat după meci, presa din Finlanda a reacţionat. Finladezii l-au remarcat pe Keskinen, despre care au scris că a pus probleme mari apărării lui Gică Hagi. 

”Am ajuns din nou în faza grupelor!”

”HJK a întors scorul şi a câştigat dubla cu Farul. Echipa finlandeză a ajuns din nou în faza grupelor. Dubla a fost decisă de atacantul sârb Bojan Radulovic care a înscris două goluri.

Farul a ajuns la Helsinki cu un avantaj de un gol, dar HJK a fost mai puternică în meciul decisiv. Radulovic a însscris după doar cinci minute, dar golul a fost anulat.

În minutul 20, Radulovic a înscris un gol regulamentar. Farul a avut mari dificultăţi mare parte din meci. În repriza secundă, apărarea foarte slabă a oaspeţilor a continuat, iar Farul le-a dat posibilitatea gazdelor să decidă meciul.

Topi Keskinen a terorizat apărarea românilor, dar nu a lovit decisiv. Apoi, Radulovic a lovit din nou”, au scris finlandezii de la iltalehti.fi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele