Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Ce a spus Ancelotti despre cea mai controversată fază din partida Leipzig - Real Madrid. ”Cred că era destul de clar”

Real Madrid Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21492411/2/profimedia-0652576034-2.jpg

Real Madrid a învins marţi seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea RB Leipzig, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Partida a debutat cu o fază extrem de controversată. Sesko a marcat în minutul 2, dar reuşita a fost anulată pentru offside, după intervenţia VAR. Reluările arată că Sesko era în poziţie corectă, atunci când Schlager a trimis pasa decisivă.

Singurul jucător care se afla în poziţie neregulamentară era Henrichs, care era lângă portarul Realului, iar arbitrul din camera VAR a considerat că a influenţat faza. Acelaşi lucru l-a spus şi Carlo Ancelotti la conferinţa de presă de după meci. 

"A anulat golul, înţeleg că a fost o interferenţă cu portarul, pentru că jucătorul îl împingea pe Lunin şi cred că era destul de clar în ofsaid", a spus Ancelotti în cursul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului de la Leipzig.

Antrenorului Realului a vorbit şi despre marcatorul unicului gol, Brahim Diaz. Spaniolul a marcat un gol superb în minutul 48, dar a ieşit accidentat de pe teren.

"A marcat un gol spectaculos. Este încrezător, a contribuit foarte mult, a muncit mult. Când a început acţiunea, am strigat la el să nu piardă mingea şi nu a pierdut-o. Are o dublă lovitură, la gleznă şi la gambă. Nu pare o leziune musculară, dar vom vedea", a adăugat tehnicianul madrilenilor.

RB Leipzig - Real Madrid 0-1

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele