Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Ce le transmite Jovan Markovic jucătorilor spanioli: ”Eu nu fac schimb de tricouri cu nimeni, dacă vor ei să le dau tricoul, bine, eu nu cer!”

România U21 Publicat pe 15 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21228482/5/markovic.jpg

Campionatul European de tineret se va desfăşura atât în România, cât şi Georgia, în perioada 21 iunie-8 iulie.

Spania U21 va debuta la turneul final contra României U21, iar meciul se va disputa miercuri, 21 iunie, pe stadionul Ghencea.

Jovan Markovic a oferit mai multe declaraţii înainte de partida disputată contra spanililor. El a fost întrebat ce părere are despre jucătorii echipei de tineret a Spaniei şi a oferit un răspuns acid.

De asemenea, Markovic s-a arătat încrezător în şansele României de a merge mai departe.

”Sunt copii la fel ca noi, muncesc mult de aia sunt acolo. Sunt buni, dacă e să pierdem, să pierdem cu capul sus. Noi încercăm să dăm tot ce e mai bun. Eu nu fac schimb de tricouri cu nimeni, dacă vor ei să le dau tricoul, bine, eu nu cer”, a spus Jovan Markovic. 

”E o atmosferă foarte bună, ne antrenăm foarte bine, ne concentrăm foarte bine la meciuri şi sperăm să facem o figură frumoasă. Emoţii sunt, pentru că joci la un Campionat European, dar sperăm să trecem peste şi să facem un joc bun. E un sentiment frumos, sper să fac o figură frumoasă pe plan personal şi să facem ca naţionala României să meargă mai departe”, a declarat Jovan Markovic. 

În total, 16 ţări vor participa la Campionat European de tinerei, iar partidele vor avea loc pe patru stadioane din România  (Steaua-Ghencea, Rapid-Giuleşti, Cluj Arena, Dr Constantin Rădulescu – Cluj) şi patru din Georgia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele