Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Ce mesaj a transmis Mircea Rednic după ce a remizat cu Farul Constanţa: ”Practic, am jucat numai în deplasare!”

UTA Arad Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21426159/1/mircea-rednic.png

UTA Arad a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XX-a a Superligii.

După meci, antrenorul de la UTA, a oferit mai multe declaraţii.

Mircea Rednic le-a transmis un mesaj fotbaliştilor săi.  

”Practic, am jucat numai în deplasare!”

”Nu ştiu dacă mulţumeşte pe cineva acest rezultat. Ca joc, în prima repriză, am avut două oportunităţi de a înscrie. Nu am făcut-o, ne-am precipitat. Ultima pasă nu a fost una bună.

În repriza a doua, ne-am anihilat reciproc la mijlocul terenului. Am încercat atât noi, cât şi adversarii, să ne surprindem pe contraatac. În prima repriză, cu mai multă concentrare, puteam să marcăm. Este un rezultat echitabil. În repriza a doua nu ne-am creat ocazii.

Ne-am fi dorit mai multe puncte în clasament. Una era dacă jucam acasă, cu stadionul plin. Şi exprimarea jucătorilor era altfel. Vom juca din luna ianuarie pe teren propriu.

S-a luat decizia ca următorul meci să se joace la Cluj (n.r. cu Universitatea Craiova). Nu e uşor, dar totuşi ne-am descurcat destul de bine (n.r. pe teren neutru). Practic, am jucat numai în deplasare. Cred că putem mai mult”, a spus Mircea Rednic, după meci. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele