Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

CFR Cluj vrea să profite de situaţia Astrei. Cei doi jucători urmăriţi de campioana României

Superliga Publicat pe 31 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20225758/1/ybk.jpg


Retrogradarea Astrei în Liga 2 i-a transformat pe componenţii lotului giurgiuvean în ţinte clare pentru echipele din Casa Liga 1, iar CFR Cluj e ultima care se interesează de un fotbalist al fostei campioane. Conform Fanatik, feroviarii au iniţiat primele discuţii cu francezul Yann Boe-Kane, mijlocaş central în vârstă de 30 de ani considerat un potenţial înlocuitor pentru Mihai Bordeianu.
 
Venit în iarnă la Astra, după şase luni în care a stat fără echipă, francezul de origine senegaleză a prins 23 de meciuri în toate competiţiile şi a demonstrat că e un închizător puternic (1.86 metri), care poate face faţă unui nivel superior. Astfel, Marian Copilu şi restul oamenilor din conducerea CFR-ului îl consideră o soluţie bună pe termen scurt, mai ales că CFR s-a despărţit de Mihai Bordeianu, iar viitorul lui Ovidiu Hobam, la 38 de ani, e unul incert. Momentan nu au fost demarate negocierile, dar sursa mai sus citată notează că ardelenii l-au întrebat pe Boe-Kane dacă ar fi tentat de un transfer.

CFR îl urmăreşte şi pe Graovac

Un alt fotbalist din actualul lot al Astrei care poate deveni subiectul unui trnasfer e bosniacul Daniel Graovac, dorit de CFR Cluj pentru a întări axul central. Andrei Burcă vrea să plece, Ben Youssef nu a convins, iar Bouhenna şi Vinicius mai au nevoie, sezonul viitor, de un concurent pe post. Preţul transferului lui Graovac e undeva la 100.000 de euro, iar ex-iugoslavul se află, în acelaşi timp, în discuţii ceva mai avansate cu cei de la FC U Craiova, care încearcă să-l convingă să vină în Bănie şi să încaseze un salariu de 8.000 de euro lunar.
 
Cotat la 800.000 de euro, Graovac, care are trei selecţii în naţionala de seniori a Bosniei, a venit la Giurgiu în 2019, iar de atunci a strâns 75 de meciuri în tricoul Astrei. În sezonul proaspăt încheiat, Graovac a fost om de bază pentru giurgiuveni, stângând 41 de partide în toate competiţiile.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele