Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

CFR Cluj vrea să transfere de la UTA. Mircea Rednic e ferm. ”Plăteşti!”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21488812/1/afc-uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-20-12-2023.jpg

Aly Abeid, fundaşul stângă al celor de la UTA Arad este dorit de CFR Cluj.

Jucătorul ar urma să semneze cu formaţia lui Adrian Mutu în vară, din postura de liber de contract.

Mircea Rednic a lămurit situaţia internaţionalului din Mauritania şi a punctat că ardelenii trebuie să scoată bani din conturi, pentru a obţine serviciile lui Abeid.

 

”Abeid e liniştit. E conectat. Încă nu s-a terminat perioada de transferuri. Am vorbit cu el şi mi-a plăcut reacţia lui. Mi-a spus «Coach, eu sunt profesionist. Dacă cluburile se înţeleg, treaba lor. Eu sunt aici şi vreau să joc». Chiar a insistat să fie în lot.

Vă spun că ne putem baza pe el, poate chiar va fi de ajutor.

Dar dacă vrei un jucător şi nu vrei să dai ceva bani pe el, nu mi se pare corect. Când vrei un jucător, dacă vrei ceva şi ai bani, ei chiar au bani, plăteşti! Dacă nu, Aly va rămâne aici şi echipa noastră va fi mult mai puternică”
, a explicat Rednic.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele