Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Chelsea, all in pe piaţa de transferuri. Ivorianul David Datro Fofana a semnat până în 2029

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20974331/1/fofana.jpg

Internaţionalul ivorian David Datro Fofana a semnat sâmbătă un contract pe şase ani şi jumătate cu echipa engleză Chelsea Londra.

Atacantul ivorian David Datro Fofana (20 de ani) a părăsit clubul norvegian Molde şi a semnat cu gruparea londoneză până în anul 2029, în contract existând şi o prelungire opţională, de un an.

Fofana a evoluat în 65 de meciuri pentru Molde, de la sosirea sa în Norvegia, în februarie 2021. El a marcat 24 de goluri şi a oferit 10 pase decisive.

La Chelsea a mai fost oficializată sâmbătă şi sosirea mijlocaşului brazilian Andrey Santos (18 ani), de la Vasco da Gama.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele