Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Chiar nu avea şanse Radu Drăguşin să joace la Bayern Munchen? Starul titular din apărarea nemţilor s-a rupt: ”Vom încerca să-l înlocuim!”

Bayern Munchen Publicat pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21472140/1/profimedia-0836193926.jpg

Fundaşul internaţional francez Dayot Upamecano a suferit, miercuri, o ruptură musculară în partea posterioară a coapsei stângi la meciul cu Union Berlin (1-0) şi va fi indisponibil mai multe săptămâni, a anunţat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel.

”Este extrem de dezamăgitor pentru "Upa" personal, dar şi pentru noi, având în vedere forma în care se afla. El este practic de neînlocuit, dar vom încerca să-l înlocuim. El a fost într-o formă foarte bună de câteva săptămâni. 

Ne doare. Suntem puţin în impas, cu Kim Min-jae plecat (la Cupa Asiei cu Coreea de Sud) şi "Upa" accidentat. Pentru o ruptură musculară la coapsă, vorbim de săptămâni, nu de zile”, a declarat Tuchel.

Dayot Upamecano s-a accidentat în minutul 43 al meciului, fiind înlocuit la pauză cu Eric Dier.

Drăguşin a ajuns la Tottenham şi a bifat deja primele minute pentru londonezi chiar în derby-ul cu Manchester United. Multe voci din fotbalul românesc l-au judecat pe Drăguşin pentru alegerea făcută, având în vedere că a fost dorit şi de Bayern Munchen. 

Antrenorul Thomas Tuchel se pare că a fost extrem de interesat să îl atragă pe Drăguşin de partea echipei sale. Astfel, tehnicianul l-a sunat pe fundaşul echipei naţionale, iar fotbalistul i-a răspuns în limba germană, dezvăluirea fiind făcută chiar de impresarul Florin Manea.

”L-a salutat în germană”

”Au fost vreo trei discuţii cu Ange Postecoglou. A fost o discuţie şi cu Tuchel, au vorbit vreo 35 de minute la telefon. I-a zis că îl vrea la Bayern, i-a spus că e profesionist.

Au vorbit despre tactică. Radu l-a salutat în germană. A învăţat fraza: ”Îmi pare bine să vă cunosc”. Vorbeşte foarte bine limba engleză”, a declarat Florin Manea, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele