Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Chindia, primul eşec în 9 etape. ”Nu sunt adeptul să vorbim la cald”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20939978/1/petrea.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, în etapa a 19-a din Superligă. Kolinger a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 16.

Scorul final a fost stabilit de Cristian Manea, din penalty, în minutul 80.

Chindia a întrerupt seria de 8 partide în campionat fără eşec. Antrenorul Toni Petrea a declarat că elevii săi nu au jucat rău, dar au avut probleme la finalizare.

 

”Ştiam forţa acestei echipe. Stilul de joc. De ce mi-a fost teama nu ams scăpăt. Am luat goluri din faze fixe. Nu ne-am închis, am încercat tot timpul să punem probleme, că doar aşa poţi să speri la ceva. Am încercat... A venit acel penalty, 2-0 şi cam asta a fost. Felicit echipa CFR-ului pentru victorie, dar şi noi cred că am avut o replică bună.

Nu sunt adeptul să vorbim la cald, i-am încurajat, cred că am făcut un joc destul de bun. Noi nu am avut inspiraţie la finalizare, dar jocul chiar m-a mulţimit uneori.

Avem meciuri destul de dificile. Mai avem un meci de cupă miercuri... E luptă foarte strânsă, atât în partea de sus a clasament, cât şi pentru play-out”,
a spus Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri