Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Continuă întăririle! Jucătorul pe care Becali nu l-a mai luat la FCSB din cauza a trei centimetri ajunge la Botoşani

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21464743/1/celea.jpg

Valeriu Iftime face tot ce îi stă în putinţă pentru a salva echipa de la retrogrdare.

După ce la FC Botoşani au ajuns deja şapte jucători noi, un al optulea contract este pe cale să fie semnat.

Daniel Celea se află în drum spre Botoşani şi are deja un acord verbal cu formaţia moldoveană. Fundaşul a fost ultima dată legitimat în România la Oţelul, acolo unde a fost dat afară de Dorinel Munteanu după doar câteva zile.

"Cred că o să semnez cu Botoşani până la vară, să mă pun pe picioare, să joc. Chiar acum sunt pe drum spre Botoşani, sunt înţeles cu ei. A fost cea mai rapidă, cel mai dorit... vreau să joc, am avut, din şase luni, patru luni şi jumătate probleme medicale.

E prima dată când am asta şi am văzut cum e. Am avut şi discuţii din afară, dar am zis că până schimb echipa, până mă acomodez... aşa în România vin, cunosc campionatul. Botoşani e pe ultimul loc, dar sunt serioşi acolo, nea Valeriu bagă bani la greu. Vreau să îi ajut şi eu şi să mă ajute şi ei." a spus Daniel Celea, conform iamsport.ro.

Prea mic pentru FCSB

Daniel Celea a fost dorit şi la FCSB în 2021, pe vremea când evolua la Chindia, dar mutarea a picat dintr-un motiv halucinant. Gigi Becali este cunoscut pentru motivele ciudate pe care le ia în considerare atunci când face transferuri, iar atunci când Celea a fost aproape de FCSB, Becali căuta jucători care au o înălţime de cel puţin 1.90. Fostul căpitan al Chindei are 1.87m, cu 3 centimetri mai puţin decât minimul impus de patron.

”Mă bucur că am fost o ţintă pentru FCSB, dar domnul Becali face cum consideră. Acum a hotărât să aducă doar jucători peste 1,90 şi nu are rost să mai discutăm.

O să analizez şi eu mai bine ofertele pe care le am şi sper să iau cea mai bună decizie, însă cei de la Chindia sunt prima opţiune pentru a prelungi contractul, pentru că ei au avut încredere în mine şi respect asta” spunea la vremea respectivă fundaşul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele