Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21528227/1/alexa.jpg

CS Tunari a anunţat numirea lui Dan Alexa în funcţia de antrenor principal al echipei din liga secundă. Acesta a antrenat-o până de curând pe FC Botosani, echipă ce evoluează în Superliga României.

În CV-ul de tehnician al lui Alexa se mai regăsesc echipe precum ACS Politehnica Timişoara, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, Astra Giurgiu, SSU Poli Timişoara şi CSM Reşiţa şi SR Braşov.

 
Ştefan Grigorie va fi antrenorul secund al lui Dan Alexa.

”Gândul meu este tot la fotbal, e ca un microb. Este lucrul pe care îl fac de când mă ştiu şi îmi doresc să revin repede în circuit, pentru că începe să-mi lipsească.

Ăsta este drumul pe care mi l-am ales. Ca antrenor poţi să ai perioade foarte scurte, mulţumesc lui Dumnezeu că în ultimii ani nu prea am avut mai mult de două, trei luni de pauză, sper să nu fie nici acum. Vom vedea ce va fi în viitor”, a explicat recent Alexa, în cadrul podcastului Politehnicii Timişoara.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21528227/2/alexa2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele