Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Dan Şucu nu s-a mai putut abţine după egalul cu FCSB: ”Este prima dată când înţeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor!” | EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21565715/1/sucu.jpg

Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10.

Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute. Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani. 

Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic. Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

După meci, Dan Şucu a făcut mai multe declaraţii. Patronul Rapidului a avut o intervenţie la Prima Sport, unde a acuzat arbitrajul din cadrul partidei. 

”Este prima dată când înţeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor!”

”Sunt în drum spre spital cu Hromada. Nu sunt specialist, dar starea lui nu este deloc bună. Am văzut scene reprobabile în această seară.

Un jucător aflat în suferinţă acoperit de scuturile jandarmilor, iar spectatorii aruncau cu obiecte în el. Este prima dată când înţeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor.

Un arbitraj pro FCSB pe parcursul a 90 minute. Sunt extrem de dezamăgit, pentru mine Rapid a câştigat. Pe un stadion ostil, cu un arbitru ostil”, a spus Dan Şucu, la Prima Sport.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele