Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Dan Şucu, ofertă de 600.000 de euro pentru Rareş Pop. UPDATE: Ce ar alege puştiul între Rapid şi FCSB

Rapid Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21436611/2/pop.jpg

Rapid începe să contureze lista plecărilor şi lista venirilor, iar unul dintre numele trecute pe cea a venirilor este un fotbalist din SuperLiga. Giuleştenii, stafful tehnic şi conducerea, au ajuns la concluzia că o variantă poate fi un tânăr care a impresionat.

Trupa pregătită de Cristiano Bergodi este interesată, se pare, de Rareş Pop, tânărul în vârstă de 18 ani al formaţiei UTA. Este înaintată şi o sumă de transfer de către Rapid, 600.000 de euro conform GSP, doar că oamenii din conducerea arădenilor cer mai mult.

UPDATE (marţi, 26 decembrie): Aceeaşi sursă notează faptul că puştiul ar alege, conform unor apropiaţi, Rapid, dacă ar primi oferte de la gruparea din Giuleşti şi FCSB:

Dacă ar fi să aleagă acum între FCSB şi Rapid, ar alege Rapidul. Nu e prea încântat de ce aude şi ce citeşte prin presă că se întâmplă la FCSB. Poate că se teme şi de reacţiile lui Gigi Becali, când ar juca mai prost. La Rapid i se pare că e mai mult echilibru. Şi asta i-ar da şi lui mai multă încredere”.


Rapid oferă 600.000 de euro în schimbul lui Rareş Pop, dar UTA cere două milioane de euro 

UTA solicită în jur de două milioane de euro în schimbul ”perlei”. O sumă destul de mare, care cu greu va fi plătită de orice formaţie din SuperLiga, mai ales că ne referim şi la un tânăr, iar inconstanţa poate apărea destul de des.

Născut la 14 iunie 1999 şi crescut în Academiile arădene UTA şi Atletico, Rareş Pop a devenit rapid un exemplu mai ales în rândurile tinerilor din Arad, atât datorită reprezentaţiilor entuziasmante din teren, cât şi datorită interesului pe care îl acordă şcolii.

A debutat anul trecut în tricoul primei echipe, pe 1 mai, într-un meci cu FC ”U” Craiova 1948, iar sezonul trecut a semnat patru reuşite pe prima scenă şi a fost autorul a tot atâtor assisturi.

Rareş Pop, unul dintre cei mai buni tineri din SuperLiga, în atenţia echipei Rapid 

Rareş Pop este cotat la 400.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. El a marcat trei goluri în aces sezon, în 23 de partide, iar în total are în tricoul formaţiei din Arad 57 de jocuri, şapte goluri şi patru pase decisive.

Pleacă Horaţiu Moldovan de la Rapid? 

Horaţiu Moldovan, portarul Rapidului şi al echipei naţionale a României, poate face trecerea în fotbalul important din această iarnă, fiind dorit de un nume cunoscut în Europa. Informaţia s-a aflat public după ultimul meci oficial disputat de giuleşteni în acest an, cu Farul

Horaţiu Moldovan, portarul echipei Rapid, dorit de Basel! 

Este cunoscut faptul că Horaţiu Moldovan (25 de ani) poate pleca oricând de la Rapid, dacă un alt club achită clauza de reziliere a portarului naţionalei în valoare de 800.000 de euro. Astfel, conform GSP, în aceste zile Basel se gândeşte să plătească această clauză, dar pregăteşte şi un salariu foarte, foarte bun pentru Moldovan.

Elveţienii sunt gata să pună pe masă un contract pe mai multe sezoane, cu o remuneraţie de 50.000 de euro pe lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele