Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21410103/1/profimedia-0826378224.jpg

Fundaşul dreapta al echipei Real Madrid, Dani Carvajal, s-a accidentat la piciorul stâng, a anunţat, luni, clubul său, fără a preciza cât timp va fi indisponibil jucătorul.

"În urma examinărilor efectuate în cazul jucătorului nostru Dani Carvajal de către serviciile medicale ale Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o leziune la muşchiul solear de la piciorul stâng", a precizat clubul madrilen pe site-ul său.

Potrivit presei spaniole, jucătorul, care este unul dintre căpitanii Spaniei, va fi indisponibil timp de o lună.

Sâmbătă, Dani Carvajal a jucat împotriva echipei Granada, în meciul din etapa a 15-a din La Liga, o victorie cu 2-0 care a permis lui Real Madrid să revină pe primul loc în campionatul spaniol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele