Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Denis Dumitraşcu şi-a găsit rapid echipă, după despărţirea de UTA Arad

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21476004/1/dumi.jpg

Denis Dumitraşcu (28 de ani) s-a despărţit de UTA Arad, dar şi-a găsit rapid un nou angajament. Va juca în Liga 2, la Gloria Buzău, sub comanda lui Andrei Prepeliţă.

Cei de la Gloria au o campanie solidă de transferuri, iar Dumitraşcu este al nouălea venit al iernii la formaţie ce îşi propune promovarea în Superliga.

”Bun venit, Denis Constantin Dumitraşcu!
Denis Constantin Dumitraşcu evoluează pe postul de mijlocaş stânga şi a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei UTA Arad din Superligă! Jucătorul s-a născut la Râmnicu Vâlcea, are 28 de ani, iar piciorul său de bază este stângul. Acesta poate evolua şi ca mijlocaş central sau fundaş stânga, iar în prima ligă de fotbal din România are 13 meciuri şi două pase de gol.
Ne bucurăm să te avem în Crâng!
Mult succes, Denis!”, au anunţat buzoienii.

Născut la 27 aprilie 1995, Dumitraşcu a evoluat pentru naţionalele de juniori U18 şi U19 ale României, iar în sezonul trecut a adunat 37 de meciuri pentru Chindia Târgovişte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele