Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Deţinătorul recordului mondial la 10 kilometri pe şosea a fost suspendat provizoriu

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21127777/1/kip.jpg

Kenyanul Rhonex Kipruto, deţinătorul recordului mondial în proba de 10 km pe şosea, a fost suspendat provizoriu pentru încălcarea regulamentului antidoping, a anunţat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit Reuters.

Kipruto, câştigător al medaliei de bronz la 10.000 m la Campionatele Mondiale din 2019, a stabilit recordul mondial în 2020.

Sportivul în vârstă de 23 de ani a fost suspendat pentru „folosirea unei substanţe/metode interzise (APB)”, potrivit AIU.

APB este Paşaportul Biologic al Sportivului, care arată discrepanţe ce pot releva efectele dopajului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele