Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Dică a adus la Mioveni un jucător dat ca acontat de FCSB. ”Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21002968/2/dica.png

Amine Benchaib (24 de ani) a fost adus de CS Mioveni, sub formă de împrumut, de la Kortrijk. Nicolae Dică a dezvăluit că există şi opţiune de cumpărare.

Mijlocaşul belgian a fost dat ca şi transferat la FCSB, conform presei locale. Însă, în cele din urmă a avut loc o răsturnare de situaţie, iar Benchaib a ajuns la formaţia de pe ultimul loc din Superliga, care are însă un început de an perfect, cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate.

”Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent, am spus că am nevoie de un jucător care să facă diferenţă. El nu jucase în ultima perioadă, a fost o problemă acolo cu patronul.I-am spus ce-mi doresc de la el, ce cred eu că poate să dea el, despre campionatul României.

E tânăr, are 24 de ani, are potenţial foarte mare. Nu trebuie acum, după două jocuri, că e jucător de sute de mii, milioane. Avem o opţiune de cumpărare. E un jucător care a evoluat în prima ligă din Belgia, nu e uşor de adus, mai ales la Mioveni”, a declarat Dică, pentru Orange Sport.

  • Amine Benchaib este cotat de Transfermarkt la suma de 450.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele