Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Dică, aproape să lucreze cu un fost elev de la FCSB la noua echipă: "Am negociat!"

CS Mioveni Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20975072/1/csm.jpg


Nevoită să dea un restart total în pauza de iarnă pentru a evita retrogdararea în Liga 2, CS Mioveni începe negocierile la start de 2023 şi e foarte aproape să reuşească două mutări importante: Nicolae Dică şi Bogdan Rusu!
 
Vândut în vară la FCSB pentru 200.000 de euro, vârful de atac în vârstă de 32 de ani nu a reuşit să se impună la vicecampioana României, iar Gigi Becali i-a reziliat contractul, considerând că nu mai are nevoie de serviciile sale. În acest moment, Rusu poate juca în SuperLigă doar pentru CS Mioveni, club cu care e foarte aproape să semneze din postura de fotbalist liber de contract. În paralel, aşteaptă o ofertă din campionatele nordice, dar şansele ca aceasta să vină sunt mici:
 
"Sunt acasă. Nu am făcut încă pregătirea, sunt în vacanţă. De abia am fost să reziliez. Am negociat cu cei de la Mioveni, dar momentan nu e nimic concret. Aştept şi alte oferte de afară, am vorbit cu cineva.
 
Am înţeles că am voie să joc în campionatele nordice, care au alt sistem competiţional. Eu îmi doresc să revin la Mioveni să joc pentru că-mi doresc să nu stau pe tuşă până la vară. Nu vreau să zic că vor să profite de faptul că nu pot să joc la altă echipă din România. Ei ştiu cel mai bine ce vor, dacă doresc să salveze echipa sau să pice. Din câte am înţeles, da (n.red - întrebat dacă Nicolae Dică va veni la CS Mioveni)", a spus Rusu, duminică, citat de digisport.ro.
 
Pe lângă întăririle la nivelul lotului, argeşenii au nevoie şi de un antrenor care să vină cu un immpact imediat, iar alesul este Nicolae Dică. Aflat şi el în negocieri avansate, "Dicanio" e aşteptat să semneze în cel mai scurt timp şi să-şi asume responsabilitatea salvării de la retrogradare:
 
"Au fost discuţii cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni şi cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru", a dezvăluit Constantin Stancu, directorul executiv al lui CS Mioveni, pentru ProSport.ro.
 
Cu doar o victorie în primele 21 de meciuri, CS Mioveni e ultima în SuperLigă, adunând doar nouă puncte, la zece lungimi sub UTA Arad şi Universitatea Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele