Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Diego Fabbrini nu se lasă! "Nu voi renunţa la drepturile mele"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21523073/1/rps1969.jpg

Diego Fabbrini a fost un jucător important pentru Dinamo. în perioada 2019-2021, dar evoluţiile sale bune au fost eclipsate de scandalul ulterior pe care clubul l-a avut cu fotbalistul.

Deşi a avut câştig de cauză la FIFA, instanţele din România l-au ignorat pe italian, atunci când Înalta Curte a respins cererea acestuia, în procesul de reorganizare al clubului.

Acum, Fabbrini a reacţionat şi a dezvăluit că nu se dă bătut şi încearcă, împreună, cu avocaţii, să găsească o soluţie. Suma pe care fotbalistul o cere este de 86.000 de euro.

”Avocaţii mei din România şi din Italia stăpânesc detaliile dosarului. Dar eu sunt foarte dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat până acum. Nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Vreau doar să fiu respectat pentru munca pe care am depus-o la Dinamo.

Nu voi renunţa la drepturile mele şi vom găsi mai departe căile pentru a ataca ultimele sentinţe de la Bucureşti. Sunt decis să merg absolut până la capăt. Pentru mine e un mister cum FIFA ne-a dat dreptate, în timp ce instanţele din România ne-au ignorat.

Îmi văd de viaţa şi de cariera mea, dar n-am cum să renunţ la sumele care mi se cuvin din România. Luăm în calcul acum tribunalele europene. Strategia va fi fixată însă de reprezentanţii mei”, a declarat Fabbrini, pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele