Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Doi jucători pleacă de la FCSB şi ajung la o echipă aflată pe loc de play-off

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21418975/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-6.jpg

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Dorin Rotariu şi Cristi Ganea. Finanţatorului de la FCSB a anunţat, în această dimineaţă că cei doi vor pleca la Hermannstadt, echipă aflată în cursa pentru play-off. După 19 partide, sibienii sunt pe locul 5, cu 28 de puncte.

Cristi Ganea a ajuns la FCSB în septembrie şi a jucat în doar şase partide.

Dorin Rotariu a semnat cu liderul Superligii în octombrie şi a evoluat în şapte partide, fără să înscrie sau să ofere o pasă decisivă.

Gigi Becali este cunoscut pentru modul în care scapă repede de jucătorii care nu au un impact imediat după ce ajung la FCSB.

Conform spuselor finanţatorului, Hermannstadt l-a dorit iniţial doar pe Rotariu, dar Becali le-a propus sibienilor să îl ia şi pe Ganea.

"Jucători nu poţi să-i dai afară, poţi să te înţelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu şi am zis să îl ia şi pe Ganea" a spus Gigi Becali, astăzi dimineaţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele