Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Domnului de la VAR îi tremura calculatorul”. Şi cei de la Farul acuză arbitrajul de la meciul cu FCSB

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21483645/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024-1.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat tot după VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Louis Munteanu a fost cel care a înscris golul refuzat dobrogenilor şi a avut o remarcă ironică cu privire la arbitrul din camera VAR.

”Au fost minute intense, acum am văzut şi eu imaginile, nu mi s-a părut nimic, domnului de la VAR îi tremura calculatorul când a tras acele linii. Nu cred că a fost ofsaid.

Am zis din prima că o să dea ofsaid, eram sută la sută sigur, aşa am simţit eu. Nu ştiu dacă are cineva ceva cu noi, sper să fi fost doar o greşeală şi nu un avantaj pentru FCSB.

Sperăm să continuăm aşa, să strângem puncte, să fim în play-off, e obligatoriu. Aşa cum am mai spus, ne-am pregătit bine”,
a spus Munteanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele