Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Dopat pentru a treia oară! Sportivul care continuă să încalce regulile avea un meci foarte important peste o săptămână!

Box Publicat de Tudor Moisa pe 5 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21276464/1/skysports-dillian-whyte-boxing-5348588.jpg

Boxer-ul britanic Dilian Whyte pare că nu se învaţă minte. Acesta a fost din nou prins dopat, iar lupta sa împotriva lui Anthony Joshua a fost anulată.

În vârstă de 35 de ani, boxer-ul născut în Jamaica a picat un test anti-doping în cursul zilei de sâmbătă.

Peste doar o săptămână urma să aibă loc meciul de box dintre Whyte şi Joshua, o reeditare a ceea ce în urmă cu opt ani era partida pentru titlul la categoria grea. Atunci, Joshua şi-a adjudecat centura.

Aceasta nu este prima dată când Whyte este prins dopat.

În 2012, Whyte a fost prins dopat după partida împotriva maghiarului Sandor Balogh. În 2019, după meciul cu Oscar Rivas, rezultatele lui Dilian Whyte de la testul anti-doping au fost neconcludente. 

Partida dintre Whyte şi Joshua trebuia să aibă loc la celebra O2 Arena din Londra. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele